Візит до Китаю

alt

З 28 лютого по 6 березня поточного року делегація НПУ імені М.П. Драгоманова у складі першого проректора університету завідуючого кафедрою управління та євроінтеграції професора Володимира Беха, директора Інституту соціології, психології та управління професора  Володимира Євтуха, директора Інституту природничо-географічної освіти та екології професора Віталія Покася перебувала у Цанчжоуському професійно-технічному університеті (КНР).

Відбулось два засідання  державної екзаменаційної комісії, у ході яких, крім драгоманівських викладачів,  взяли участь представники Міністерства освіти Китайської Народної Республіки. Атестовано бакалаврів з менеджменту організацій, менеджменту туризму та майбутніх вчителів хімії.

alt

 

Протягом захисту був відмічений високий рівень знань та підготовки наших студентів, а також чудова якість бакалаврських робіт, які були написані під керівництвом викладачів кафедри.

alt

 

Під час візиту делегація провела низку зустрічей з китайськими студентами, які  у майбутньому приїдуть отримувати освіту в НПУ імені М.П. Драгоманова. 

alt

 

Були проведені переговори на найвищому рівні щодо подальшого співробітництва між університетами.

 

 

Викладачі кафедри отримали подяки та грамоти за відмінну роботу та професійну підготовку  китайських студентів:

- Авєріна Ольга Іванівна

- Беслюбняк Ольга Олександрівна

- Брязкун Валентина Вікторівна

- Щербакова Юлія Едуардівна

Ми вітаємо наших колег та бажаємо їм подальших досягнень в професійному та особистому житті.