Абітурієнту 2024

Шановні абітурієнти!

 

УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІМЕНІ МИХАЙЛА ДРАГОМАНОВА

 

КАФЕДРАРА УПРАВЛІННЯ, СИСТЕМНОГО АНАЛІЗУ ТА ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІТСРУВАННЯ

 

ЗАПРОШУЮТЬ ОТРИМАТИ СУЧАСНИЙ ТА ЗАТРЕБУВАНИЙ ФАХ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ

 073 МЕНЕДЖМЕНТ та 124 СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ

Ці спеціальності - ДОРОГА ДО УСПІХУ І ШАНС НА ПОБУДОВИ  КАРЄРИ!

 

 

Підготовка студентів за спеціальність 073 «Менеджмент»  має за мету підготовку компетентних конкурентоспроможних фахівців в галузі управління з широкими можливостями працевлаштування, здатних вирішувати практичні проблеми та складні задачі в умовах ризиків, впроваджувати зміни в організаціях для їх динамічного розвитку, застосовувати сучасні світові управлінські технології в український менеджмент шляхом їх логічної адаптації з метою розбудови українського суспільства, інтеграції України до європейського простору.

 

Підготовка студентів за спеціальністю 124 «Системний аналіз» здійснюється на денній та заочній формі навчання освітнього рівня МАГІСТР за освітньо-професійною програмою «УПРАВЛІНСЬКА АНАЛІТИКА» (термін навчання – 1р. 4 місяці, 1 рік 9 місяців).

Акцент програми зроблений на формування фахівця, здатного розв’язувати складні задачі, що потребують використання системного підходу та методів системного аналізу щодо інформаційного, аналітичного, інформаційно-аналітичного, аналітико-прогностичного  та системно-організаційного  супроводу  управлінських процесів. Програма дозволяє оволодіти рівнем розвитку професійної компетентності на рівні магістра, здатного проєктувати складні інформаційні системи, розробляти нові та застосовувати існуючі методи системного аналізу для вирішення складних управлінських проблем на різних управлінських рівнях.

 

 ДЕТАЛЬНІШЕ...

ДО ЗУСТРІЧІ В АУДИТОРІЯХ НАШОГО УНІВЕРСИТЕТУ!

 

Контакти кафедри управління, системного аналізу та євроінтеграції:

Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Українського державного університету імені Михайла Драгоманова

Сайт кафедри: https://kuei.fmon.npu.edu.ua/

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Адреса: м. Київ, вул. Пирогова, 9 (метро Університет), ауд.5-10

Тел.для інформації за Програмами: +380 66 678 60 64 Янна Чепуренко