Вебінар

ДОЛУЧАЄМОСЯ ДО ОБГОВОРЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

 

26-27 липня 2022 року в професійному середовищі педагогічних працівників відбулася знакова подія: Центром професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва спільно з Навчально-науковим інститутом перепідготовки, підвищення кваліфікації та доуніверситетської підготовки НПУ імені М. П. Драгоманова було проведено цикл вебінарів «Актуальні проблеми Нової української школи», спрямованих на підвищення кваліфікації керівників ЗЗСО https://www.facebook.com/profile.php?id=100078157219554.

Тематика обговорення питань – актуальна, важлива і своєчасна для сучасного розвитку системи освіти: впровадження елементів STEFM освіти; фінансова грамотність і автономія ЗЗСО; особливості професійного стандарту керівника ЗЗСО; формування і розвиток інклюзивного середовища в закладі освіти; комунікативні технології професійного спілкування в освіті.

Кафедра управління, інформаційно-аналітичної діяльності та євроінтеграції і Лабораторія інформаційного та аналітичного забезпечення управління Соціально-правового факультету НПУ імені М. П. Драгоманова брали участь в заході темою «Технології та інструменти ефективного управлінського рішення», яку представила кандидат історичних наук, старший науковий співробітник, доцент, керівник лабораторії – ЯННА ЧЕПУРЕНКО.

вставка 28.07 вебінар Чепуренко

Захід об’єднав близько 300 керівників ЗЗСО з Києва та 20 областей України. Переглянути прямі етери всіх вебінарів за 26-27 липня можна на YouTube ьканалі ЦПРПП м. Києва: https://www.youtube.com/channel/UCy9qpTgEZQSMxD8Au134ilA.

Презентації спікерів будуть доступні для перегляду на сайті Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва за посиланням: http://www.cprppkyiv.com.ua/.